Ordgalskap

Jeg henger litt etter når det gjelder smarttelefoner og pads, så jeg har ikke fått med meg Wordfeud-farsotten. Forrige uke ble det litt konkret snakk om det og Scrabble-verktøyet jeg slang sammen for 3-4 år siden. Jeg sjekket litt og det viser seg at jeg nå har passert 1000 20.000 sidevisninger i døgnet. Loggene renner over. Blogginnlegget er blandt de første treffene på “scrabble hjelp” på Google. Nå blir jeg vel nødt til å gjøre ferdig de forbedringene jeg har tenkt på.

Oppdatering 22.12.2011:

Webalizer fungerte tydligvis ikke helt. Trafikken jeg trodde var for hele desember viste seg å være bare et døgn. Det riktige tallet er 20.000 sidevisninger i døgnet. Jeg sitter og ser på loggen som scroller nå og det er maks et par sekunder mellom visningene. Det spørs hvor lenge dette går med mine lite optimaliserte databasekall. Noen som blir avvist?

Tags: , ,

3 Responses to “Ordgalskap”

 1. iThenrik says:

  Verktøyet funker bra, men har et par forbredninger:
  1. Kan du bytte ordbok til den wordfeud bruker? Har funnet en del ord som ikke funker på Wordfeud
  2. Mulighet for blanke bokstaver
  3. Forbedret støtte for mange bokstaver
  4. (Vet denne er vanskelig) Kanskje mulighet for å laste opp et wordfeud screenshot og så finner nettsiden automatisk ord du kan bruke?
  Også sleng på ordet wordfeud hjelper så får du sikkert flere treff.

 2. 1. Vet ikke hva Wordfeud bruker.
  2. Wildcard/blanke bokstaver kommer
  3. Mange bokstaver og lange ord funker fint. Problemet er de 34.000 småordene man kan skrive med 25 tilgjengelige bokstaver. Neste versjon får en mekanisme for å begrense antall resultater.
  4. Opplasting av screenshot hadde vært kult, men hva er vitsen med å spille da?

  Jeg trenger ikke flere treff. Prøver ikke å bli populær.

 3. Kai H.T.M.L says:

  Gratulerer med så god vekst i trafikken.
  Kanskje nå du burde innføre en “donate”-knapp på scrabbleverktøyet ditt?
  Opplasting av bilder er litt heavy, men et 2D-array kunne kanskje vært en idè?
  Lek deg med kodingen, men vær så snill å behold den versjonen som ligger der nå som et “gammelt” script.

Leave a Reply