Hengerfeste og henger er på plass

Problemet med brukte bildeler er at de gjerne er rustne. Mitt nyanskaffede hengerfeste var intet unntak. Jeg vurderte å pusse det helt ned og lakkere det skikkelig, men det ble en rask runde med stålbørste på drillen, “gjør rust til metall”-stoff og svart Hammerite. Jeg investerte også i nye bolter, mutre og noen skiver. I dag fikk jeg endelig satt alt på plass. Det gikk egentlig ganske greit. Jeg hadde kjøpt Biltemas kabelsett for Volvo 240/740 med pærevarsling. Det har ekstra lange kabler til baklys og bremselys. Kablene var mye lenger enn det jeg trengte, men de vanlige hadde vært for korte. Detaljer rundt installasjonen kommer senere.

På den første testturen skaffet jeg meg faktisk henger også. Det er pappas gamle som har stått ubrukt et år eller 2. Ikke no fancy greier, men den kan være kjekk å ha til småting.

Tags: , , , , , ,

One Response to “Hengerfeste og henger er på plass”

  1. […] noen år siden arvet jeg en liten Tysse-henger fra 1983. Den har vært trofast, men nå går treverket i oppløsning og ramma ble sveiset for […]

Leave a Reply