Snodig olje

Jeg har sett mye rar olje, men “karamell og fløte”-varianten  jeg tappet av hekkagregatet for noen dager siden var ny for meg. Den hvite delen var veldig tykk og den gyldne virket helt som ny. Det er Biltema traktorolje som har blitt blandet med litt saltvann i løpet av sommeren, så har den stått stille noen uker.

dsc01376-custom

Tags: , , ,

2 Responses to “Snodig olje”

  1. Magnus Berg says:

    Hei, kjekt å lese bloggen din da jeg akkurat har kjøpt lik båt med samme drevet, bare med Dieselmotor. Har du båten enda? Har du noen bilder inni ?
    Moro med gammel båt. Jeg har ihvertfall lært at gammel båt =Nødmotor påkrevet
    Har hatt bruk for den lille firehestern 2 ganger siden jeg satte den ut 1 mai 😉

  2. Jeg har båten fortsatt og jeg er i gang med en ny runde oppussing/oppgradering. Det dukker sannsynligvis opp ferske bilder utover høsten.

Leave a Reply